WIE BEN IK?

Een katten liefhebber en een gepassioneerd skiër. Snelheid, techniek en poeder zijn mijn dingen en .... lekker eten tijdens de vakanties vandaar dat Alta Badia hoog op mijn lijst van favoriete skigebieden staat. Naast skiën is hardlopen m'n tweede passie en de Mountainbike wordt ook regelmatig van stal gehaald, kortom lekker sportief bezig zijn. Thuis ben ik als oud ICT'er nog steeds bezig met soft en hardware projecten, m'n zelfgebouwde Shuttle barebone is een voorbeeld van m'n hardware projecten. Tegenwoordig is het meer software zoals o.a. deze WordPress site die nooit af is. C++ heb ik recentelijk weer opgepakt en samen met PHP, CSS en Python ben ik lekker bezig met programmeren, so never a dull moment.

Tweeluik

Tweeluik

a Cat called pouky

Dit is Pouky, toen wij in Frankrijk woonden kwam hij uitgehongerd aanlopen en is nooit meer weg gegaan. Helaas is hij niet meer, 22 augustus 2022 hebben we afscheid moeten nemen, we missen hem heel erg.

speed counts

Speed small

De snelheid zat er goed in tijdens de afdaling van de 3113 meter hoge Schermerspitze in Hochgurgl.

Als je net als ik een culi bent en je op skivakantie in de Dolomieten bent moet je zeker eens gaan lunchen bij hotel Armentarola in San Cassiano, the place to be voor de verwende culinair ingestelde skier met een grote kans dat je mij daar tegenkomt! Nog een tip, als je een liefhebbers van een serieus stuk BBQ vlees bent is Rifugio Scotoni een absolute aanrader, je vindt deze rifugio halverwege de wonderschone Lagazuoi afdaling die je op het einde langs bevroren watervallen voert, een wonder schone afdaling. Het laatste stuk van de Lagazoi afdaling is nogal vlak en vergt wat wandel of kluun werk, een bereidwillige boer bespaart je echter tegen een betaling van een paar Euri's het klunen en je kan dan achter een 20m lang koord aanhaken wat door een span Tiroler werkpaarden wordt voortgetrokken richting bewoonde wereld. OK, een laatste tip speciaal voor de nachtbrakers c.q. feestvierders onder ons en dan heb ik het natuurlijk over Club Morizino boven op de Pizz la IIa. S'avonds na zonsondergang wordt je per snowcat, vermomd als een Hummer naar dit vis restaurant annex nachtclub gebracht! Sinds Brigitte Bardot daar kreeftje kwam prikken is het een visrestaurant op 2000m hoogte geworden met elke dag verse vis.